Selecteer een pagina

Ik vind het verbijsterend dat we accepteren dat er miljarden worden geïnvesteerd

in een probleem waarvan we de oorzaak (en de oplossing) kennen.

Prof. Dr. Hanno Pijl

Internist en hoogleraar Diabetologie, Leids Universitair Medisch Centrum

“Diabetes Type 2 is VRIJWEL ALTIJD omkeerbaar”

Prof. Dr. Hanno Pijl

Nog té weinig mensen weten dat diabetes 2 én veel complicaties van diabetes zijn om te draaien.  HET NIEUWE ETEN speelt daarbij de belangrijkste rol! Niet minder eten, maar ánders! Smaakvoller. Echt eten, met minder koolhydraten en meer gezonde vetten.

TheNewFood heeft in de afgelopen jaren al veel mensen met diabetes geadviseerd over hun voeding. De resultaten zijn iedere keer weer spectaculair en fantastisch om mee te maken!

Ook artsen zijn blij verrast!

Zelfs huisartsen, diabetesverpleegkundigen en internisten kunnen vaak niet geloven dat bij deze mensen de bloedsuikers in korte tijd zó zijn gedaald. En dat zoveel gezondheidswinst kan worden behaald, alleen door ánders te eten! 

Medicijnen bij diabetes genezen je niet!

Met de hulp van medicatie lijk je diabetes redelijk in de hand te kunnen houden. Maar deze medicatie geneest diabetes niet!

Ondanks medicatie heb je nog steeds grote kans op complicaties. Zoals problemen met ogen, nieren, voeten, wonden en hart-en vaatziekten. Ook zal je op den duur steeds zieker worden en meer medicatie nodig hebben om je diabetes onder controle te houden. 

Anders eten kan diabetes type 2 wél omkeren

Door structureel ánders te gaan eten kun je diabetes wél omdraaien. Je bloedsuikers normaliseren. Je hebt steeds  minder medicatie nodig en vaak kan je zelfs verder zónder medicatie.

De kans op complicaties neemt ook snel af en jouw kans om gezond oud te worden neemt enorm toe! Zo eet je jezelf gezonder met HET NIEUWE ETEN! Puur, echt eten met minder koolhydraten en méér gezonde vetten. Niet minder eten, maar ánders.

Ja, diabetes type 2 is ook door jou om te keren of te verminderen

Heb jij diabetes 2 dan kan ook jij je diabetes helemaal of bijna helemaal omkeren. Op deze site vind je veel succesverhalen.
Zoals het verhaal van Marcel, die (na dertien jaar diabetes type 2) binnen vier maanden met insuline en alle andere medicatie kon stoppen!
Er is ook een film over het succesverhaal van Marcel! 

Wil jij jezelf ook gezonder eten? Ga jij deze uitdaging aan?

Ga je de uitdaging aan om te kijken wat jij kunt bereiken? Beginnen is heel simpel! 

Kun je meteen starten?

Ben je prediabeet of diabeet en slik je geen medicatie of alleen metformine
Dan kun je meteen aan de slag!

Ben je diabeet en gebruik je insuline of bloedsuikerverlagende medicatie?
Lees dan ALTIJD eerst deze pagina!

Annette (51) inmiddels ‘ex-diabeet’

Annette had als wijkverpleegster vaak te maken met mensen die moesten spuiten in verband met ouderdomsdiabetes. Mensen die steeds meer medicatie nodig hadden en allerlei nare complicaties kregen. Ze schrok dan ook enorm toen ze hoorde dat ze zelf diabetes 2 bleek te hebben. In de vijf jaar die daarop volgde moest ze steeds meer medicatie en insuline gebruiken en werd ze alsmaar zieker, ze kon niet meer goed functioneren. Annette: “Ik voelde me zo slecht, ik was aan het overleven!”

De overstap naar strikt koolhydraatarm eten veranderde haar leven! 

LEES HAAR VERHAAL

Keer diabetes 2 om programma van VOEDING LEEFT

Wij staan achter de aanpak van Voeding Leeft. Ook Voeding Leeft biedt ook hulp bij het omkeren van diabetes 2, gericht op voeding en leefstijlaanpassingen. Bekijk de documentaire die is gemaakt over het programma ‘Keer diabetes om’ van Voeding Leeft, waarin je de deelnemers kunt volgen die met succes hun diabetes 2 omkeerden.  

Dit artikel heb ik geschreven samen met Lara Schalk. Heb je nog vragen na het lezen van deze informatie? Stuur me even een bericht.
Matty Barnhoorn
TheNewFood 
Verpleegkundige Lara Schalk Wie is Lara Schalk? Lara Schalk is verpleegkundige bij TheNewFood. Lara combineert haar schat aan kennis over gezonde koolhydraatarme/keto voeding met haar medische achtergrond. Voor TheNewFood schrijft zij onder meer artikelen en adviseert en begeleidt zij mensen bij deze aanpak. Ook één op één. Kijk hier voor de mogelijkheden, of stuur Lara een bericht.

 

BOEKEN Koolhydraatarm/keto eten 

Succesvolle praktische aanpak met makkelijke koolhydraatarme/KETO menu's en heerlijke recepten voor elke dag.

Delen