Selecteer een pagina

Puur Gezond Koolhydraatarm eten voor iedereen!

Oprichter van TheNewFood, keto-expert en voedingsdeskundige Matty Barnhoorn (1962) eet sinds 2001 koolhydraatarm/keto. Ze viel destijds in korte tijd ruim 30 kilo af. Maar er veranderde meer… ze voelde zich al na een paar dagen heel veel beter. Ze had ineens bergen energie, sliep beter, had geen zeurende maagklachten (maagzuur en pijn) meer en veel minder last van PMS klachten en heftige ‘moodswings’. Ze eet sindsdien zelf strikt koolhydraatarm, maximaal 25 gram koolhydraten per dag.

Het verbaasde haar dat niet algemeen bekend was dat koolhydraatarm/LCHF/ketogeen eten zo’n gunstige invloed op je gewicht en gezondheid heeft, en ze besloot zoveel mogelijk mensen hierover te informeren.  Want ook zij dacht altijd dat het aan haarzelf lag dat het niet lukte om af te vallen. Maar het lag niet aan haar, het lag aan wat ze at!

In de afgelopen veertien jaar heeft zij al vele duizenden mensen geholpen om over te stappen op het nieuwe eten, een eetpatroon met minder koolhydraten en meer puur echt eten. Mensen met overgewicht, maar ook mensen met diabetes en andere gezondheidsproblemen.

 

Praktische en effectieve koolhydraatarme aanpak

Haar praktische en zeer effectieve aanpak met vind je terug in de STARTGIDS en op Online Support. Wil je samen met een groep mensen alles leren over koolhydraatarm eten dan komt Matty naar je toe om jullie alles te vertellen over koolhydraatarm eten. Natuurlijk wordt er die dag ook uitgebreid geproefd!

Haar wens is zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om ook minder koolhydraten te gaan eten. Zij kiest er juist daarom ook voor om haar recepten en menu’s eenvoudig te houden, heel gewoon, voor elke dag. Puur Gezond Koolhydraatarm eten hoeft namelijk echt niet zo ingewikkeld te zijn.

“Mensen zitten niet te wachten op een ingewikkelde methode. Gewoon een lekkere en makkelijke snelle hap, met heel weinig koolhydraten en meer gezonde vetten. Dan vliegen de kilo’s eraf en boek je snel gezondheidswinst dat motiveert!”

Heb jij nog een goed idee voor een project of samenwerking om zo nog meer mensen kennis te kunnen laten maken met deze gezonde manier van eten, of heb je een vraag stuur dan een bericht.

Delen